Menukaart

 

 

   

 

Onze winkel

Een mooi selectie van eerlijke producten om thuis een heerlijk maaltijd te bereiden o.a.. Pasta, sauzen, biologische olijfolie, balsamico, balsamico parels, truffelmayonaise, koekjes, pastasauzen. Iberico Ham, Fuets, Chorizo, San Danielle, Serano Ham, Mortadella. Een groot deel van de producten importeren wij zelf.

 

 

Onze gerechten

 

Een mooie selectie van Spaanse en Italiaanse vleeswaren en kazen, olijven, gegrilde groenten. Sandwiches, huisgemaakte taarten, Brownies van Jordy's Bakery.

Verse pasta gerechten, ook om mee te nemen.

Iedere dag een wisselende dagschotel.

 


 

 

Gastrobar

In onze gastrobar is het mogelijk om te proeven van onze huisgemaakte delicatessen. Iedere dag weer wisselende gerechten op het menu

Laat u verrassen door het team of stel zelf uw plateau samen.


 

 

Fingerfoods / Antipasti

Een aangeklede borrel met een variatie van huisgemaakte fingerfoods. Snacks met een bite. Stijlvol gepresenteerd in onze Gastrobar en op ons gezellige terras.

 

 

Wijn & Spijs

Bij elk gerecht schenken wij een bijpassende wijn voor een mooie

wijn - spijs combinatie. Wij schenken wijnen van een mooi Spaanse Wijnhuis Mas Gusó, het Duitse wijnhuis Veit


 

 Ons brood

 

Wij zijn trots dat wij u het brood van Jordy's Bakery kunnen aanbieden. Mooi desembroden met een unieke smaak. Het brood van Jordy's bakery gebruiken wij voor onze sandwiches en voor ons tafelbrood. Ook kunt u hele broden bij ons kopen om thuis zelf af te bakken.


 


 

    

Je kunt ook de download-widget gebruiken om de menukaart als PDF op de website te plaatsen. Bezoekers kunnen de kaart dan direct downloaden. 

Configureer deze downloadwidget