Over ons

FoodLoose is ontstaan  vanuit een hobby, een passie voor eten en koken.

 

Samen aan de eettafel, een goed gesprek, gezelligheid met familie en vrienden onder het genot van heerlijke gerechten en een bijpassend goed glas wijn. Muziekje op de achtergrond en de herinneringen beginnen te stromen.

Deze sfeer wil ik vasthouden, wil ik samen met mijn team iedere dag neer kunnen zetten met elk gerecht. 

 

Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten uit het seizoen en worden stijlvol gepresenteerd. Voor een constante kwaliteit betrekken wij de ingrediënten bij een aantal vaste leveranciers uit de regio. Ook importeren wij zelf een aantal producten uit Spanje en Italie. Denk hierbij aan Iberico Ham, Fuets en Manchego kaas van 6 maanden en 12 maanden oud.  Naast verse ingrediënten vormen kruiden en specerijen de basis van de eigenzinnige smaakcombinaties van FoodLoose gerechten. 

 

De keuken heeft pit en verleidt met intense smaken uit de mediterrane en Zuid-Amerikaanse keuken. Mijn roots liggen in Zuid-Amerika,  Niets is mooier dan deze twee werelden samen te brengen in de keuken. 

 

Ik werk samen met een ambitieus en enthousiast team in de winkel, keuken en in de bediening. 

We hebben oog voor sfeer en detail en zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en in de in de keuken zorgen we ervoor dat elk gerecht weer een feestje is, FoodLoose gaat!

 

Graag tot ziens in onze shop.

 

Gladys van der Wallen - Nok